Spørgsmål ?

Har Nordic BodyPower en fysisk forrretning ?

Vores varehus i Ringkøbing tilbyder direkte salg to de kunder der vælger at afhente produkter selv. Derudover sælger vi kun via vores distributører.

Hvorfor sælger i ikke direkte på jeres webside til slutkunder?

Vi tror på at vores distributører og forhandlere gør et godt arbejde og vi ønsker at støtte dem til succes.

Kan Nordic Body Power produkterne købes i fysiske forretninger ?

Kort fortalt - så er det vores distributører der varetager salget - og om de forhandler online eller i fysisk forretning kan vi ikke styre. Det er dog en del af vores strategi at hundredevis af sportsklubber, foreninger, personlige trænere og lign skal forhandle Nordic BodyPower produkterne. Så vi håber på snart at blive forhandlet lokalt nær dig

Hvorfor er Omega Liquid bedre end andre fiskeolier ?

Vores produkt er fremstillet af sild og torsk, og har ingen ubehagelig fiskesmag eller fiskebøvser. Vi har tilsat citrus ekstrakt for en frisk smag, og rosmarin for at beskytte olien mod oxidation. Med Nordic Body Power Omega Liquid får du en ren og velsmagende kilde til de vigtige omega-3-fedtsyrer. Prøv selv og mærk forskellen

Kommer der flere produkter fra jer ?

Helt klart - vi har en del fede produkter i støbeskeen. Men det er vigtigt for os at få alle procedurer og dokumentationer med os fra starten. Så vær med os og vi skal nok sørge for at levere produkter der supporterer dig og din rejse mod et sundere liv.

Hvad er jeres relation til ShowYourSport

ShowYourSport er et uafhængigt Socialt Sports og Shopping media - ejet af Nordic Body Power Aps

Hvorfor viser i ikke priser på jeres hjemmeside ?

Vi forhandler primært via vores forhandler netværk og det er derfor ikke op til os at fastsætte prisen på vores produkter. Når det er sagt, så har vi jo selvfølgelig oplyst vores distributører om hvad en god og markeds orienteret pris bør være for hvert produkt, men den endelige beslutning tager forhandleren.